Oldalak

2011. április 28., csütörtök

Free People




Aktuális kedvencem, a Free People, akiket állandóan nézegetek, már napok óta. Nem győzök betelni ezzel a céggel, főleg a vintage ruhákkal. Valójában nem is annyira a ruhadarabokért vagyok oda, hanem a tálalásért és azért mennyire illik a név az általa sugallt szemlélethez.

2011. április 13., szerda

Mindig...

... jó érzés belekezdeni valami újba.



De még sokkal jobb befejezni és odaadni valamit, ami hetek óta fogvatartott. Ez itt feltekerve egy 5+ méteres sál, jó szúrós fonalból. Nem adta könnyen magát, de én győztem.


Beszerzési forrás: Guzsalyas bolt, a Budapesti Művelődési Központban. Tiszta gyapjú, natúr színben. 

2011. április 7., csütörtök

A legszebb blogok

Összegyűjtöm egy csokorba azokat a blogokat, ahová a legtöbbször járok gyönyörködni. Közös nevezőjük a semmivel össze nem hasonlítható hangulat, ahogyan képesek egységes stílusban maradva fellelni a világ szép és jó dolgait.



This is glamorous
Egy blog, aminek valóságos illata van: halovány, rózsaszín, némi arany csillogással. A napi szépségadag-bevételéhez kötelező.



Lobster and Swan
A legszemélyesebb, sok saját képpel, de azért bőven akadnak ispiráló gyűjtések is.



Decor8
Főleg lakberendezés, sok Etsy-bemutatóval.



Lovely Clusters (via Vadjutka)
Jellemzője: minden, ami handmade, színek szerint feldolgozva.

2011. április 6., szerda

Inspiráció ezerszámra



Találtam egy Etsy-boltot, ahol japán magazinokat, mintakönyveket lehet venni. Cukiság és gyönyörűség a köbön. A boltban ezerszámra nézhetünk bele a lapokba, ispirációt merítve, vagy egyszerűen csak a szemet legeltetve. Még ha az ember nem is rendel belőlük, már csak az a pár perc, amíg ezeket a képeket nézegeti, tiszta örömforrás.




De Pomadour boltjában nemcsak kötés-horgolás, hanem varrás, barkácsolás témakörben is lehet válogatni. Sőt, cuki anyagok, kiegészítők is beszerezhetők.

2011. április 5., kedd

A környezet művészi átformálása



Számomra ez teljesen új valami: meglepőt alkotni, ott, ahol nem is számítunk rá. Ezúttal színes "ceruzákat" az erdő közepén.
Egy picit hasonlít a fonalbombázásra. Fantasztikus, amikor valaki másként tud tekinteni az őt körülvevő világra és meglát benne olyasmit, amit más nem.