Oldalak

2011. július 31., vasárnap

Új szerelem: Vanessa Montoro



Teljesen belezúgtam egy dél-amerikai tervező, Vanessa Montoro alkotásaiba. Ha megnézitek a képeket, ti is rájöttök, hogy miért. Ilyenkor annyira vágyom rá, hogy én is ilyen csodákat alkossak! Vagy legalább pár ilyen ruha várjon rám a szekrényemben.



Minden darab kézzel kötött vagy horgolt, mégis divatos, és gyönyörű! A hordhatóság persze erősen kérdéses, illetve vékonyka lányokon, ünnepi alkalmakkor kiválóan mutat. Egy-egy darabot, különösen ezt a csillagmintás pulcsit viszont mindenféle fenntartások nélkül azonnal viselném!


Ő az a hölgy (ha jól értettem a szövegeket itt-ott):



A honlap sajnos nem valami könnyen nézhető, nincs rajta rendes kollekció bemutatás, de a fényképek mindenképpen dícséretet érdemelnek, mert maximálisan eladják a ruhákat.


Kékek és zöldek

Kekek es zoldek

Egy kis válogatás az 1001fonal háza tájáról.

2011. július 30., szombat

A legszebb színű fonal



ami mostanában a kezem ügyébe került. Az összetétel sem piskóta: pihe-puha gyapjú némi selyemmel lágyítva. Az az eset, ami motringban a legszebb látvány.

Sajnos valahogy nem akar belőle kialakulni az a sapka, amit elterveztem.

2011. július 26., kedd

Donna Karan 2011 ősz/tél

Beleszerettem Donna Karan legújabb kollekciójába. Először csak a videót nézegettem enyhe rosszallással, aztán megláttam mögötte a ruhákat. Lágy tónusok, elegancia. Gyöngyök!



Persze az egész nem valóságos. Erről a nőről sohasem hinném el, hogy befolyásos, hogy hatalma van, hogy fontos dolgokkal foglalkozik. A gyerek is csak amolyan kellék, ahogy az egész nevetséges fontoskodásnak tűnik.

A videó megnézhető itt:



Mégis, a ruhákat és főleg azt a hanyagul odadobott táskát: IMÁDOM! Álmodozásra csábít, és arra, hogy megéljem a saját kis világomban az eleganciát.

2011. július 15., péntek

Az van

Nem mintha bárkinek is nagyon hiányoznék, tudom. Csak úgy egyszerre 4 darab horgolódik és fejtölődik időnként, hogy aztán új formát kapjon. Plusz indulunk nyaralni, de közben vannak torokgyulladásosok a családban, úgyhogy ez is csúszik és meleg van és dolgozok egy csomót. Szóval majd jövök, valamikor...