Oldalak

2010. november 1., hétfő

Ilyen lennék

Ilyen szeretnék lenni minden nap, ilyen az, amikor csinosnak érzem magam. Pedig erősen és sokat tépelődtem, felvehetek-e még ilyen tapadós nadrágot. Ez nekem már merész, de végül jól éreztem magam a bőrömben.
De a gyerekek ovibacipelése vagy éppen a bevásárlás nagy ritkán jelent annyira vonzó programot, hogy vegyen a fáradtságot. Egy kirándulás viszont akár ilyen is lehet.
Nyáron valahogy könnyebben megy nekem ez is: akkor eleve kiélhetem a szoknyásságomat. Meg a sok színes fülbevalót, amit felhalmoztam az évek során.

Egyetlen apró kis mínusz az öltözékemen, hogy semmi se magyar, semmi se kézműves és semmi se saját. Csupa divatholmi nagy cégektől. Kabát, öv: Zara, pulcsi: Oui, nyaklánc: Bijoux Brigitte, nadrág: Jackpot, csizma: talán Horváth cipő?, a táskát meg Thaiföldről hozta a hugicám (majdnem eredeti D&G).

2 megjegyzés:

  1. Nyugodtan felvehetsz testhez álló nadrágot.A túl bő és a túl szűk is nagyobbnak mutatja az embert,így a köztes utat kell megtalálni.Valóban csinos vagy,érdemes máskor is "küzdeni",már csak azért is,mert akkor jobban érzed magad a bőrödben.:)

    VálaszTörlés
  2. Én is így vagyok vele sokszor, hogy ide a postára minek sminkelni....:-)) De jó nőnek lenni, és nőnek érezni magunkat! Hajra csak így tovább!:-)

    VálaszTörlés