Oldalak

2011. június 4., szombat

Szabad a vásár! Holdudvar, Margit-szigetErre a vásárra egyszerűen el kellett mennem, mert kedvenc tervezőim voltak jelen. Holnap - vasárnap - is lesz, 10 és 19 óra között, szerintem megéri egy nagyot sétálni arrafelé.

Csak pár kedvencemet mutatnám meg, ha esetleg még valakit nem ismernétek. Mimóza színpompás kitűzőit, láncait, karkötőit nagyon kedvelem. Közvetlen mellette pedig Ringu standja állt, csupa izgalom: színek, formák, a textil lehetőségeinek kitágítása.A Manka-világot talán be sem kell mutatnom. Egyszerűen imádom!

A legnagyobb meglepetést Zitacsek okozta nekem, hiszen kiderült hogy a név mögött egy régi ismerősöm áll. Az ő ékszerdobozába is érdemes bekukkantani, csuda tekergőzdő drótok, kövek lapulnak benne.Most először láttam Meilinger Zita jópofa táskáit is. Előbb-utóbb szereznem kell egy ilyen laptop táskát.

A Pihepöttynél csuda kis lények tolongtak, hozzá való hordozó bőrönddel - nagyon ötletes!A fiúk persze a Vavilo mágnesekre csaptak le: tűzoltóautó és mentőautó a szerzemény, de láttunk Bogyót és Babócát is, meg tengeri és dzsungellakó állatokat is szép számmal.

1 megjegyzés: