Oldalak

2011. augusztus 19., péntek

Nanushka pop-up store


Elhatároztam, hogy a közeljövőben, ha csak tehetem, magyar tervezők ruháit fogom venni. Bizsuból már jól állok, konkrétan Dunát lehet rekeszteni Vadjutka, Panyizsuzsi, Narella, Mimóza és még sorolhatnám encsem-bencsemeivel. Hordom is őket és nagyon szeretem. Egyediek, mókásak és szépek. Az áruk meg egyáltalán nem drágább, mint a Bijou Brigitte - nekem ő a referenciaár ebben.

Divattervező ruhában még nem jutottam ide. Sokkal nehezebb beszerezni, mert a boltjaik - ha egyáltalán vannak - elszórva vannak a városban, nem a bevásárolóközpontok közelében. Tavaly nyáron lett egy ille-olla szoknyám, azt is nagyon szeretem, őszre kellene majd egy kabát is tőle.

Épp ezért örültem meg a Nanushka ötletének, hogy a Deák tér közelében a Fashion Street-en egy hétig meg lehet vásárolni a ruháit. Ahogy elnézem egy üres boltba települtek be, semmi berendezés, csak a sztenderdek, azon meg a sok-sok ruha. Nem utolsó szempont az sem, hogy viszonylag jók az árak is: 5 és 15 között mozog szinte minden.

A színek és a szabásvonalak is olyan nanushkásak: sok a szürke, bézs és még egy-két fáradt szín. Semmi az idén divatos rikító és élénk színekből. Sebaj, legalább tovább lehet majd hordani.

Sajnos nem volt túl sok időm, így kb. 10 perc alatt szaladtam végig, végül pedig egy egyszerűnek látszó, de tulajdonképpen nagyon is izgalmas szabású szürke pólót vettem. Még mindig nagyon tetszik!

Az ideiglenes bolt még 2-3 napig van nyitva, a facebook-on lehet olvasni róla többet.

Legközelebb pedig Zoe Phobic-nál akarok pár darabba beruházni, csak jussak el oda. A Wamp-on sajnos sosincs időm nála válogatni.

3 megjegyzés:

  1. Értékes bejegyzés. Tájékozatlanságomnál fogva kevésbé ismerem a hazai tervezőket.

    VálaszTörlés
  2. Az ille-olla tényleg szuper, nem ismertem. Különleges, mégsem túl extrém. A Zoe Phobic nekem kicsit túl űrhajós életérzés.

    VálaszTörlés
  3. Miért nem vagyok pesti!!!! Hú de örültem volna egy Nanushka-nak ilyen potom áron!!!!

    VálaszTörlés