Oldalak

2010. szeptember 24., péntek

Talán egy kicsit túl lett árazva

Ti mennyit adnátok ezért a kötött sapkáért? Merino gyapjúból van, de azért én mégsem adnék érte 158 dollárt (kb. 36 ezer forint).



Viszont ezek a bőrszálakból kötött sálak tényleg szépek. (Az áruk is.)



Eredetileg itt, Sunghee Bang boltjában ámuldoztam az árakon. Bár azzal is tisztában vagyok, hogy Amerikában másként néznek a designer cuccokra.
Sőt, megkockáztatom, az egész márkaépítés kérdése itthon is.
Ahogy elnézem a nagy márkáknál is beáraznak ilyen szintre egy-egy rém egyszerűen legyártható, pusztán egy Chanel vagy LV emblémával megdrágított dolgot. Hát, végülis ha valakinek ez számít, vegye ezt.

Na jó, hogy ne csak a levegőbe beszéljek a Net-a-porter-en gyorsan kerestem még pár sapkát. Mind 100 dollár felett kezdődnek.

Például egy Burberry



Vagy egy Missoni

Tulajdonképpen én is elhordanám ezeket, de inkább megpróbálom majd reprodukálni. Vagy ez menthetetlenül szánalmas hozzáállás lenne?

4 megjegyzés:

  1. nem hiszem, hogy szánalmas lenne a hozzáállásod. a külföld az külföld, nem ugyanazok a fizetések stb. én pl., aki még nem rendelkezem saját keresettel, biztos nem rágnám a szüleim fülét, hogy egy ilyet kérek... inkáb megcsinálom magamnak, vagy megköti nekem a nagyi, és akkor az még ezerszer többet ér, mint akármilyen márkanével ellátott sapi...

    VálaszTörlés
  2. Hát igen, a Burberry, az Burberry, én meg csak Zazálea vagyok, de inkább reprodukálok, ! :o)

    VálaszTörlés
  3. Ó nem, sőt, szerintem jobb sapik kerülnek majd ki a kezeid közül!
    nekem bizony a fentiek - márka ide vagy oda - nem is tetszettek. és nem az áruk miatt!

    VálaszTörlés
  4. Idén aktuálissá vált a csizmacsere. Gyanútlanul bementem egy itteni Humanicba, és 200 Euro alatt nem volt csizma. Otthon mondjuk 30ezret is luxusnak tartok - ha 20-ért is van szép. Még nem tértem teljesen magamhoz a sokktól, mert azért a Humanic mégsem valami húdemárka. És oké, hogy több a fizetés, de azért nem ennyivel... :)

    VálaszTörlés